Bayramdannnn…..Bayrama

Sevginin hatırlamanın (unutulan hatırlanır) belirli saati günü dakikası olmamalı. Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, çocuk günü, genç günü, yaşlılar haftası, illada bir tarihi mi olması lazım. Birbirimizi sevmenin hatırlamanın anmanın zamanı günü mü olur Allah aşkına.

Birbirimizi şartsız koşulsuz saatsiz ve zamansız yad edelim. Bizde sağlam olan aile, dostluk, kardeşlik, saygı bağlarının frenk adetlerine ihtiyacı yoktur. Hiç bir memlekette sevgi ve muhabbet bizdeki kadar dorukta yaşanmaz. Şiddeti ve sevgiyi aşırı yaşarız. Trafikte şiddet uygular ihtiyaç sahibi birini görsek salya sümük ağlarız. İngilizler Birinci Cihan Harbinde ülkemizdeki araştırmaları sonundaki istihbarat raporunda, Türk toplumunu açlık ve fakirlik parçalayamaz zira onlardaki dayanışma inanılmaz diye yazmıştır. Her günümüz birbirimizi sevip saydığımız andığımız hatırladığımız bayram havasında olsun İnşaallah…

23 Nisanı Kutluyorum Tüm dünya çocuklarının Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bütün çocuklar çiçektir. Onları incitmeden koklayalım lütfen. Ruhunuzuın çocuk kalması dileğimle. (Çocuklarda hırs kavga bencillik ve canilik olmaz.)

Saygılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir