Vay Başımıza Gelenler!….

Ne hale gelmiş dünya. İnsanlar yırtıcılıkta vahşi yaratıkların üzerinde birbiriyle yarışır olmuş. Yazıklar olsun. Rabbim bizi ne için yaratmış biz ne hale gelmişiz. Artı bir tek birbirimizin etini yemenin dışında her menfii hal zuhur etmiş. Vay bee aynaları kıralım zira bakacak yüzümüz kalmamış.

Bunları yazma gerekçem bilinmedik bir şey yazmak değil, var olanları dile getirmek. Gazetede okuduğum bir haberde bir  kaç kaynaktan da teyit ettiğim bir havadisi nakledeceğim.

Belkide benim bu denli feveran edişimi gereksiz ve fazla abartılı bulabilirsiniz. Olay şu Afrika’da oradaki ahalinin istifadesi için insani yardımlaşma kurumları kuyular açıyorlar. E bu çok güzel, asıl şok edici olansa bu beldelerde şahsi kuyular açıp su satan uyanık(nasıl bir yaratıksın, hangi kafa, insandan filan doğmadın mı) sözüm ona girişimci (düşkünlere çaresiz yoksul ve bitkinlere girişen) helal olsun sen sana yakışanı yapıyorsun. İnsanlıktan nasibi olmayanın insanlığa hayrı nasip olmaz. Ya adam nereden aklına gelir böyle şeytani bir kurnazlık. Bunların yerine biraz insanlığını işletseymişin be… Aziz dostlar sayın Bülent Ecevit’in dediği gibi bu dünyada iyilerde en az kötüler kadar basiretli olmadıkça dünya düzelmez maalesef.

İyiler ve iyiliklerin artması arzusuyla selam olsun.

Saygılarımla şerefeniz arefeniz bayramınız kutlu olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir