Türk’ün Tankla İmtihanı

Darbe

“Girmeden tefrika bir millete düşman giremez.
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.” (1)

Aziz ve necip Türk Milleti asırlardır bağımsızlığı ve vatanı uğruna en kıymetli varlıklarını feda etmekten çekinmemiştir. Yine tarih tekerrür ediyordu tarih 15 Temmuz 2016 hain işbirlikçiler ve onların satılmış uşakları. Akıllarına hiç gelmemişti milletimizin medyamızın ve muhalefet partilerinin topyekün karşılarına dimdik duracaklarını.

Bu gün birlik beraberlik günüydü bugün var olma günüydü bu gün pisliklerden (fetö) arınma günüydü. Bazı musibetler memleketimizin hayrınadır İnşaallah. Bizler millet olarak bir beraber ve diri olduğumuz müddetçe hiç bir şer odağı bizi bölemez, parçalayamaz, ayıramaz.

Selçuklular zamanında yine milletin başına Hasan Sabbah (Alamut Kalesi) ve müridleri (Haşhaşiler ) bela olmuş Nizamülmülk o kutlu ve bilge vezir büyük mücadeleler vermiş, ancak Hasan Sabbah’ın fedaisi tarafından hunharca şehit edilmiştir. Aziz kardeşlerim yüzyıllardır oynanan oyunlar ve metodları aynı, piyon ve rolleri değişik.

Gün uyanık olma günüdür. Oyuna gelmemek için tarihi çok iyi okuyup ondan dersler çıkarmamız gerekir. Düşman aynı düşman yöntem aynı, biraz uyanık olalım ve lütfen oyuna gelmeyelim.

Bundan sonra yapılacak vatandaş olarak üzerimize düşen Üç yüze yakın şehitlerimizi unutmamak hatıralarına saygı gazilerimize muhabbetimiz ve hainlere tavrımız. Bu 15 Temmuzda olanları her yere yazmak anıtlar sokaklara isimlerini vermek ve zihnimizde benliğimizde sıcak tutmaktır. İnsan çok çabuk unutandır. Hafızai beşer nisyan ile maluldur (2).

Ey aziz milletim sana yapılanları unutma unutturma. Düşmanını dostunu iyi tanı. Unutma dünya yüzünde bize bizden başka dost yoktur. Ne mutlu yine ecdadımız gibi kanımızla ve canımızla demokrasi destanı yazdık. Tüm dünya bir milletin iradesini ve duruşunu gördü.

Netice: HAKİMİYET MİLLETİNDİR.


(1) M.Akif Ersoy
(2) İnsan aklı unutmaya müsaittir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir