Harp Sanatımız Sulh Saltanatımızdır

“Kan dökmeyi seven bir millet değiliz, ancak söz konusu vatan ise; dünyanın şah damarını keseriz !”

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu

Kıymetli dostlar yazımıza bizi (Türk Milleti) tam tarif eden bir sözle girizgah yaptık. Yazımızın başlığında olduğu gibi, Allah her milleti fıtri olarak bir hususiyet üzerinde başarılı kılmıştır. Türk Ulusu ise “savaş(sanatları ustası)çı”  bir millet olarak dünya tarihinde yerini almıştır.

Tarihte bizi sınayan devletler ( bu gün olduğu gibi ) hep yenilgi ve hüsrana uğramıştır.

Barış Pınarı Harekatı’nda kum saati dolmaya, zaman işlemeye başlamıştır. Düşmanlar tarihten çıkardıkları dersler neticesinde neler yapabileceğimizi bırakınız düşünmeyi hayal bile etmek istemez. Burada yazımıza açıklık getirip anlaşılabilirliğini arttırmak için Sayın Bahçeli’nin sözlerine bir bakalım:

“Türkiye Cumhuriyeti, saat 16.00 itibarıyla başlayan Barış Pınarı Harekatı ile bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri, yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır.”

“Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Türk milleti ihmal ve inkarı mümkün olmayan büyük bir varoluş mücadelesinin tam ortasındadır. Uluslararası hukuk ve meşruiyet ölçülerine harfiyen uygun olan Barış Pınar Harekatı’yla Suriye’nin kuzeyinde ülkemizin kara sınırlarına paralel olacak şekilde hem güvenli bölge tesis edilecek hem de bölgeye huzur, sükunet ve istikrar yerleşmiş olacaktır. Türk milleti terörle yaşamaya alışmayacak, bu zillete asla tahammül etmeyecektir.

ABD Başkanı’nın gelgitleri, tehdit dolu ifadeleri, aba altından sopa gösteren açıklamaları hiçbir şart altında itibar ve değeri olmayan zorba yaklaşımlar olarak anılacaktır. Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin her bir ferdini gönülden kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Hükümetini samimiyetle tebrik ediyor, sonuna kadar desteklediğimizi çok güçlü şekilde paylaşıyorum. Türkiye’nin ve Türk milletinin Cenab-ıAllah yardımcısı olsun. Gazamız mübarek, geleceğimiz müstesna, zaferimiz muhkem ve mutlak olsun.” Dedi.

Marifet, hücum ve harekat ise, bir haftada yok denecek kadar az zayiatımızla 700 terörist -Vesîka-lleżîne keferû ilâ cehenneme zumerâ(an)- imhamız söz konusu olmuştur. Yok eğer yardım insanlık ve masumların korunması ise mevzu edilen Kızılay’ımız ekipleriyle seferber olup  fırınlar , sahra hastaneleri gıda konteynerleri gibi insani teçhizatın bil cümlesi seferber edilmiş halk halinden memnun vaziyettedir. Tıpkı dün olduğu gibi, Türklerin idaresini, adaletini ve yardımını “Latin serpuşu yerine Türk sarığı görmeyi yeğlerim” benimseyen Suriyeliler “terör örgütlerine karşı” direnişe geçmiş 9 yıllık( 15 Mart 2011) zulmün karşısında on binler duruyor yürüyor ve bizim kendilerini koruyup himaye etmemizi istiyorlar.

Dün olduğu gibi, (Winston Churchill) hakkımızda, bu günde(Donald Trump) çark edip dize gelmiştir.

Aynı arkadaşlar (Nato) 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nda da bu türden diplomasi şeytanlıkları yapmış ve terbiye edilmişlerdi.

Birazcık sözüm ona “terör örgütleri ve destekçileri” akılları varsa ve tarihten ders almışlarsa sürenin dolmasını beklemeden, ne vadettilerse yerine getirip oralardan arkalarına bakmadan toz duman olmalarını öneririz. Kanları, canları ve malları kendileri için değerli ise.

Arı deliğine çomak sokarsan, sonuçlarına katlanırsın zavallı batı ve yavrucukları.

Bu defa Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti cephede kazanıp masada kaybetmemiştir. Bürokrasi ve diplomasimiz güzel işletilmektedir. Türkiye ne o eski Türkiye, bürokratlar artık ne o eski bürokratlardır. İnsanın aklına ister istemez “geçmişteki idareciler memleket ve millet aleyhine mi çalıştılar” sorusunu getiriyor.

Sonuç olarak harekatımız o topraklara huzur sükun ve barış adına yapılan bir mert müdahaledir.

Allah, vatanımızın bütünlüğünü korusun, devletimizin devamlılığını kavi kılsın ve ordumuzu her daim muzaffer etsin. Milletimiz huzur, barış içerisinde ilelebet yaşasın. Saygılarımla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir