365 Gün Kitap Fuarı Ve Hediye Kitaplar…

Kityay Ltd.Şti.ve YDY (Yayın Dünyamız Yayınları – yayındunyamiz.com sitemizin ortak çalışması) Katkılarıyla: Büyük Okuma Kampanyası!…

Türkiye’deki tüm kitapseverlere ve kitap kurtlarına müjde.

Kityay ve Yayın Dünyamız Yayınları insanımıza okumayı sevdirmeyi ve kitap aşkını aşılamayı hedefliyor. Buna bağlantılı olarak Türkiye Kitap Kataloğunda yer alan 2400 yayınevine yakın, 300 bin kitabı aşkın listesiyle aradığınız tüm güzel eserleri hizmetinize sunuyoruz. Aşağıda verilen linklere tıkladığınızda adrese teslim kitaplarınızı ve bonusu olan hediye kitaplarınızı (10 kitap alana bir kitap hediye, 20 kitap alana 2 kitap  hediye) yüksek indirimlerle buluşturuyoruz.

Adrese Ulaşmak İçin Tıklayınız

Facebook Sayfamızı takip etmek ve kampanyalardan haberdar olmak için tıklayınız

Tüm katagorilerde (çocuk, genç, test, ders, sağlık, üniversite, boyama, yabancı dildeki bütün kitaplar) sunulmuş yüz binlerce kitap. Peki kitapları nasıl arama yapacaksınız? Bir kitabın yazar adını yayınevini konusunu  bilmeniz bizim için yeterli anında temini mümkün. Ayrıca hediye edeceğimiz bir kitapta da size en doğru yardımı sunuyoruz. Türkiye’de son bir ayda ne kadar kitap basılmış niteliği içeriği fiziksel özellikleri yazar söyleşileri tamamını sitemizden öğrenebilirsiniz. Sizden gelen yazılar önerilere de burada yer vereceğiz. Hizmet için buradayız. Bestsellers ve popüler yayınlar imzalı kitaplar. Ayrıca ücretsiz kitap kataloğu sahibi de olabilirsiniz. Kitaba dair ne ararsanız burada. Kitapsız kimse kalmasın.

Bol okumalı aydınlık günler için. İnsan okuduğu kadar insandır. Saygılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir